Jualan Istimewa 2 Hari!

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

    🛎🛎🛎 Hai #sayang2 – kami di #coswaygraveport nak bagi #berita#baik ni 👇👇👇 💥 #Jualan #Istimewa buat sayang2 semua – Potongan Tambahan 10% dari #harga Ahli Cosway, hanya untuk 2 hari sahaja, Sabtu dan Ahad ini ya!😱😱😱 . Jom ke kedai #runcit Cosway Pengkalan Kubor! Ambil peluang #hebatni ye sayang2 👍👍👍 . ======================== Boleh terus ke kedai kami untuk …

Penebusan Kupon Cosway di Cosway Pengkalan Kubor

Haslinda Omar blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

 Perhatian! Perhatian! Kepada semua #pelanggan – #penggunauntung – #rakan2 yang disayangi.  Sayang! #Sayang semua! Hari tu kan, stokis kita kan tak boleh nak tukar #kupon. Tapi, mulai hari ni – stokis #coswaypk dah boleh dah nak buat penebusan kupon. Korang2 semua, apa tunggu lagi, moh le kita tukar barang2 #canggih dan #bermutu kat #stokiskita. Tukar dengan kupon jer! Macam2 ada …

Bantuan Allah Itu Dekat

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Pagi ini ambo baca 2 berita bunuh diri -2 punca yang berbeza. Satu bunuh diri walaupun kaya raya. Dan satu lagi bunuh diri kerana tertekan masalah kewangan. Terbukti bukan wang yang jadi masalah. Tetapi jiwa yang kosong. Fitrah hidup manusia adalah untuk mengabdikan diri kepada Allah SWT. Jika itu gagal dibuat, maka jiwa akan kosong. Kekosongan ini akan diisi oleh …

White Coffee yang Lazat

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

☕️Dapnya……! . Mildura White Coffee Cappuccino memang best molek. Kopi segera pra-campuran 3-1 ni memang lemak berkrim dan berbuih cantik je.. Bila minum, terasa lengkap semua rasanya. Memang terangkat oiii! . Bagi mereka yang nak rasa White Coffee Cappuccino yang best ni, boleh cuba di Kedai Kopi Hj. Kob. https://goo.gl/maps/8JErwhGYtWK2 Sekali cuba pasti nak lagi… 👍 . Yang nak beli …

Mood Isteri Ke Laut?

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Isteri masam mencuka? Muka seperti ceti kalah judi? . Haaa tu isteri takde #mood la tu. Cuba ajak gi shopping… pasti muka yang masam tu akan berubah bertukar kepada #senyuman menawan!! . Tambahan pula, mari #shopping di Cosway Pengkalan Kubor dan beli Fraiche Reed Diffuser. Letak dalam bilik tido… Mood isteri pun akan #meningkat wooo… baru lah #aman rumahtangga. Nak …

Mudah je Nak Remove Makeup

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Wanita dan Makeup memang tak boleh dipisahkan. Mahu kelihatan cantik dan gorgeous adalah naluri wanita. Sebab tu wanita sanggup bersusah payah memakai Makeup. Untuk suami juga kan…😊 . Dan nak buang Makeup pun ambil masa juga tau,padahal masa tu badan dah penat dan letih. . Jangan risau Girls!!! .  Ada cara mudah nak bersihkan Makeup di wajah. . Guna je …

Powerbank? Wajib ada….

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Antara bateri/powerbank yang sentiasa ada di dalam beg… kalau tak nangis wooo phone abih bateri.. tak leh layan Clash Royale…😅 Dunia sekarang ni, setiap kita pasti ada telefon pintar kan… 😅.. setiap saat dengan telefon. Dan kita semua tahu bila asyik scrol2 ngan telefon, bateri telefon takkan bertahan sampai petang pun… tambah2 kalau layan game atau movie.. mungkin tengahari dan …

Ramai Tak Tahu Camne Nak Jadi Pengguna Untung

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

1. Sebagai seorang pengguna, setiap bulan, kita pasti berbelanja barangan rumah seperti sabun, pencuci pinggan, pencuci tandas dan lain-lain. 2. Perbelanjaan ini dikenali sebagai BELANJA HANGUS. Nak tak nak kena beli juga. Dan sebagai pengguna biasa, ini amat merugikan. 3. Bagaimana kalau saya katakan yang perbelanjaan ini tidak seharusnya menjadi belanja hangus? Bagaimana kalau saya kata ada syarikat yang berkongsi …

Kalau Dah Elok Tak Yah La Tukar

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Lama dah takde baby ni… hampir 10 tahun lebih… so kira dah lama tak beli diapers/lampin pakai buang (lampabu) ni. So, mula lah duk fikir nak pakai jenama apa… seingat ambolah… Ariq dan Damia semua pakai Huggies.. jadi masa ambo gi soping sorang2 maka ambo ambillah huggies.. ok.. elok je pakai.. tapi bila si mom Haslinda Omar ni mula sroll2 …

Kami Guna, Kami Puas Hati, Kami Kongsi!

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Assalamualaikum. 1. Selamat malam dan semoga kita semua berada di dalam kerahmatan Allah SWT. 2. Ambo dengan rasa rendah diri dan berbesar hati menjemput sahabat-sahabat FB ambo untuk LIKE page terbaru ambo #WANniaga ini. 3. Page ini bertujuan untuk berkongsi dengan para sahabat produk-produk bermutu yang ambo sendiri telah guna dan berpuas hati dengan hasil produk tersebut atau pun ambo …