Berhati-hati Lotion Pink FAKE/PALSU!

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Sahabat-sahabat pasti sayangkan badan sendiri kan? Pasti nak jaga kulit agar kekal gebu dan cantik gitu.. Tapi sayanglah kalau terbeli produk CETAK ROMPAK/PALSU di pasaran yang kita tak tahu siapa yang keluarkan dan apa kandungan bahannya.
.
Produk-produk Cosway pun tidak terlepas dari kena CETAK ROMPAK ni. Antaranya Lotion Pink. Bila kita perhati betul-betul ada bezanya pada botol lotion pink ni.
.
Tapi cara paling selamat untuk dapatkan produk yang pasti ORIGINAL adalah dengan beli di kedai Cosway.. Haa.. nak mudah lagi beli dengan kami di Cosway Pengkalan Kubor.
.
Kedai kami berhadapan dengan BSN Pengkalan Kubor. Boleh guna link di bawah utk lihat lokasi.
http://bit.ly/2daVrm6.

Apa? Tinggal jauh? Oooo takde masalah dah sekarang ni… Boleh order ikut Whatsapp je..Nak tengok katalog pun ikut phone/komputer je sekarang ni.Mudah sangat.
.
Baca di bawah ni:
Tahu tak kita boleh lihat katalog Promosi Cosway di smartphone/komputer kita. Klik je link ni:👉https://shrtm.nu/edQs(Katalog Bulan Ogos 2017)
.
Kami buka jualan atas talian/online. Sahabat semua boleh lihat katalog dan senaraikan barang yang nak beli dan hantar order kepada nombor Whatsapp :
https://hi.jomwasap.my/0129532348
https://hi.jomwasap.my/0127422348
.
Kan…. mudah jeeee… apa-apa nak tanya pun boleh wasap kami jew…