Daftar Menjadi Ahli VIP eCosway

 1. Ramai yang bertanya bagaimana hendak mendaftar menjadi ahli VIP eCosway. Yelah, ada sesetengah kita hanya ingin menjadi pengguna, tak nak menaja, tak nak maintance, hanya ingin menjadi pengguna BIJAK!
 2. Ada 2 pilihan, yang pertama, singgah ke mana-mana kedai eCosway dan Cosway yang berdekatan dengan rumah anda, mintak borang untuk daftar VIP, dan isikan borang tersebut, dan jangan lupa, isikan bahagian PENAJA/INTRODUCER dengan – X675578 dan bayar RM30.00 sahaja. Jangan lupa isikan bahagian PENAJA/INTRODUCER dengan id X675578…
 3. Selain pegi sendiri ke kedai eCosway/Cosway, kawe juga boleh tolong daftarkan untuk anda. Sila isikan maklumat anda untuk pendaftaran di Daftar Ahli VIP eCosway.  Bayaran POS adalah PERCUMA!!

 4. Apa kelebihan menjadi ahli VIP eCosway ni?
  • Menerima Katalog Promosi Setiap Bulan selama 12 bulan – tahu bila promosi bedak Miyami dan macam-macam lagi promosi hebat.
  • Hadiah-hadiah pada harga diskaun dan PERCUMA dengan menerima kupon-kupon Redemption setiap pembelian melebihi RM30.00 dan ke atas di kedai-kedai eCosway/Cosway.
  • Diskaun barangan menggunakan RP – setelah anda daftar, anda menerima 20 RP PERCUMA!
  • Boleh memohon kad kredit atau debit eCosway Ambank, dan boleh mula kumpulkan CVP yang melayakkan anda melakukan bidaan dalam lelongan dan menangi hadiah-hadiah menarik.
  • Boleh membeli Pakej Harga Istimewa khas untuk ahli VIP.
 5. Sebagai ahli VIP, anda adalah Pengguna Bijak, kerana anda berbelanja di kedai yang MENGHARGAI anda!!
 6. Jadi, apa tunggu lagi – hanya RM30.00 sahaja untuk anda menjadi Pengguna Bijak dan menerima pelbagai hadiah percuma daripada PERBELANJAAN KELUARGA anda!