Mood Isteri Ke Laut?

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Isteri masam mencuka?
Muka seperti ceti kalah judi?
.
Haaa tu isteri takde #mood la tu. Cuba ajak gi shopping… pasti muka yang masam tu akan berubah bertukar kepada #senyuman menawan!!
.
Tambahan pula, mari #shopping di Cosway Pengkalan Kubor dan beli Fraiche Reed Diffuser. Letak dalam bilik tido… Mood isteri pun akan #meningkat wooo… baru lah #aman rumahtangga. Nak minta apa-apa pun senang nak diluluskan… haa gitu tip dia.
.
#Fraiche #Reed #Diffuser ni datang dalam 3 #wangian yang menyegarkan, menenangkan dan menaikkan mood yang dah ke #laut, haaa ni wangian dia:
❤️ Jasmine & Tuberose
❤️ Lily & Vanilla
❤️ Rose & Ylang- Ylang
.
Wangian-wangian ni direka khusus untuk #aroma #terapi agar suasana rumah kita lebih menyenangkan, menyegarkan dan mencipta suasana #kegembiraan di rumah.
.
Marilah ke Cosway Pengkalan Kubor, kalau nak tengok, pegang barang… apa barang order online, kedai dekat ada jah.. hehehehe sambil belek2 barang sambil kita sembang… syok tuuu…😄
.
========================
Boleh terus ke kedai kami untuk pertanyaan atau pembelian.
.
Kedai kami berhadapan dengan BSN Pengkalan Kubor. Boleh guna link di bawah utk lihat lokasi.
http://bit.ly/2daVrm6
.
Atau boleh Whatsapp kami hanya klik pautan :
https://hi.jomwasap.my/0129532348
https://hi.jomwasap.my/0127422348
.
Sila LIKE dan Follow FB page kami di :
http://fb.com/coswaypk
.
Dan IG kami : http://instagram.com/cosway.p.k
.
Dan Follow Kami di Twitter : http://twitter.com/coswaypk
.
Kepada yang berminat nak join Group Whatsapp Cosway PK dipersilakan klik link di bawah. Boleh tahu promo² terkini.
.
https://chat.whatsapp.com/JmqIxlARnvmKjWhm6nZMXy