Tonton Video Peluang Niaga

Klik pada video untuk menonton video yang hanya berdurasi 3 minit. Video ini akan menerangkan kepada anda secara ringkas Peluang Perniagaan yang boleh anda lakukan di rumah anda. Cer tonton!!

Daftar sebagai usahawan eCos2

arrow-red-3

Daftar Sekarang!

ecos2-01

Memperkenalkan perniagaan terbaru di pasaran

eCos2 – Free Online Store (FOS)

Para pengguna memacu ekonomi di seluruh dunia dengan membelanjakan bertrilion-trilion dolar. Jumlah perniagaan yang beralih kepada dalam talian (online) telah berkembang dengan pesat setiap hari.

Bagaimana sekiranya anda boleh menuntut bahagian anda daripada industri multi-trilion dolar ini?

Ia adalah mudah apabila anda memiliki sebuah stor online sedia ada yang menawarkan produk-produk yang dapat mengubah hidup secara luar biasa dan disokong oleh kajian-kajian sainstifik dan ujian-ujian klinikal manusia!

Anda boleh berkongsi pautan laman web anda dengan sesiapa sahaja – di mana-mana sahaja dan segala-galanya akan diuruskan untuk anda.

Pasti menggegarkan DUNIA! Anda wajib mengambil peluang menjadi yang TERAWAL menyertai bisnes elit ini! Ini kerana kita baru sahaja BERMULA!


 • Bayangkan Populasi Malaysia 30 juta, Pengguna Internet Malaysia 25 juta!
 • Populasi Dunia 7.2 billion – Pengguna Internet Dunia 3 billion!
 • PASARAN BISNES INI SANGAT BESAR !
Network Marketing

Apa itu eCos2?

eCos2 merupakan peluang niaga online TERBARU yang dibawa oleh eCosway. Anda berpeluang memiliki Stor Online yang bertaraf antarabangsa dan memiliki pasaran global.

Untuk pengetahuan anda, eCosway merupakan anak syarikat BERJAYA GROUP, sebuah syarikat gergasi Malaysia dengan kekuatan 16,000 pekerja. Jadi dari segi keteguhan syarikat, anda tidak perlu bimbang!

Lesen perniagaan 100% SAH di sisi undang-undang Malaysia. eCos2 merupakan pelan kedua eCosway yang diluluskan oleh KPDNKK.

 • Berjaya Group
 • Berjaya Group Companies
 • Lesen eCosway

Sebelum saya jelaskan dengan lebih lanjut lagi tentang konsep bisnes “eCos2 – Kedai Online Percuma (Free Online Store)” ini, tahukah anda kenapa sesetengah orang berjaya dalam bisnes online dan kebanyakannya TIDAK ?

Seterusnya saya nak anda lihat apakah kriteria WAJIB yang perlu ada untuk memastikan kejayaan perniagaan online?

Nak berjaya dalam bisnes online saya boleh rumuskan MESTI ADA 3 kriteria berikut.


3 Kriteria


 • 1. PRODUK – Produk yang anda jual mestilah unik, berkesan dan bermutu dan dijual pada harga yang berpatutan.

 • 2. INTERNATIONAL PAYMENT GATEWAY – Boleh menerima semua jenis cara pembayaran online sama ada Credit/Debit Card, Internet Banking (FPX), Paypal dan lain-lain.

 • 3. SISTEM SOKONGAN – Sokongan dari segi pemasaran (website “Online Store”, video produk & app), sokongan operasi, penghantaran, penyimpanan stok, sokongan khidmat pelanggan dan lain-lain.

Kos Awal Perniagaan Online Biasa?
Apabila kita lihat 3 kriteria di atas, agaknya berapakah KOS AWAL yang diperlukan untuk memenuhi ketiga-tiganya bagi memastikan bisnes online kita berjaya dan berjalan lancar?

Untuk memulakan perniagaan ONLINE yang lengkap anda perlu cari PRODUK yang unik dan bermutu, dah jumpa produk anda perlu simpan STOK, kemudian mula reka dan bangunkan laman WEB kedai online anda dan kos ambil foto dan video untuk produk anda.

Itu tidak kira lagi kos PENGURUSAN dan lain-lain kos yang biasa terhasil dalam perniagaan.

Sudah pasti semua KOS ini akan lebih dari

RM10 000.00

Kenapa Mesti Pilih Bisnes “eCos2 – Stor Online”?

 • Modal permulaan rendah!
 • Risiko? SIFAR!
 • Hanya guna Smartphone di mana-mana sahaja!

SEMUA akan dilakukan sepenuhnya untuk anda! Anda…

 • TIDAK PERLU buat laman web eDagang atau bayar kos hosting
 • TIDAK PERLU pening nak cari produk dan simpan stok produk!
 • TIDAK PERLU susah payah nak pos barang!
 • TIDAK RISAU tentang nak terima dan semak pembayaran!
 • TIDAK PERLU susah payah nak buat video promosi produk!

Ya, Program ini dibuat sangat mudah bagi anda

 • Syarikat membina stor online antarabangsa anda, menyimpan dan menghantar semua produk di seluruh dunia.

 • Selain itu turut disediakan video yang sangat memberangsangkan agar anda boleh berkongsinya dengan yang lain.
 • Anda diberi bahan-bahan perniagaan secara online untuk mempromosikan dan menguruskan perniagaan anda dengan berkesan.
 • Anda juga akan menerima komisyen sebanyak 10% ke atas semua jualan dari stor online anda di seluruh dunia, dan juga keuntungan daripada cawangan kedai online di bawah anda!
 • Tugas anda hanya untuk berkongsi dan berseronok!

Sebagai Pemilik Bisnes eCos2 kesemua ini adalah PERCUMA untuk anda!

Di akhir penerangan ini juga kami akan dedahkan lagi BEBERAPA LAGI KAEDAH SOKONGAN PERCUMA yang pasti membantu anda buat bisnes ini secara SANTAI tetapi sangat BERKESAN!

Kedai Online Percuma!

“Free Online Store” ni jual apa?

 • eCos2 memasarkan produk-produk yang telah diuji secara klinikal dan terbukti berkesan oleh pakar-pakar dari negara maju seperti Amerika Syarikat, Perancis, Korea, Jepun dan lain-lain.
 • Setakat ini telah ada lebih 20 produk yang bermutu tinggi dan berkesan.

 • Produk-produk baru yang eksklusif dan akan ditambah dari semasa ke semasa.

Jom kita lihat kedai online percuma ini:


Antara produk terbaik yang dijual dalam kedai online percuma (FOS) adalah :

Bio Balancer & Lean Biota

 • Lean Biota & Bio Balancer, produk dari Jepun untuk penurunan berat dan penjagaan kesihatan yang terbaik dan terbukti berkesan secara klinikal.
 • Lean Biota berkesan menyekat gula dan membakar lemak secara purata 1 kg sebulan. Hasilnya badan akan lebih sihat, risiko cancer & diabetes akan dapat dikurangkan.
 • Bio Balancer adalah penstabil hormon, memberikan mineral-mineral penting untuk badan – Magnesium dan 60 mineral lain yang mudah diserap badan. Bagi mereka yang hadapi masalah ketidakstabilan hormon, Bio Balancer adalah produk terbaik untuk membantu anda

Kedai Online Percuma ini telah siap sedia untuk anda miliki hanya dengan beberapa klik sahaja! dan anda boleh terus berbisnes! Setelah mendaftar anda akan diberi link/pautan anda sendiri:

http://www.bestrankedproducts.com/x675579 

X675579 adalah nombor IBO saya, anda akan dapat nombor IBO sendiri.

Nak lihat laman kedai online percuma ini? Klik url di bawah ye…
arrow-red-3

Kedai Online Percuma

Bagaimana kedai online percuma eCos2 ini berfungsi?

kongsi

Hanya berkongsi pautan (alamat/URL) kedai online percuma eCos2 anda kepada sesiapa sahaja di mana-mana sahaja di seluruh dunia.

Apa yang akan berlaku sekiranya anda menghantar pautan kepada setiap orang yang anda kenali? – Untuk semua kenalan yang berada dalam buku alamat telefon pintar anda? Semua sambungan anda di Facebook, Twitter dan media sosial yang lain?

Apabila kenalan-kenalan anda membuat pembelian, mereka menjadi pembeli anda dan anda akan menerima 10% komisyen dalam setiap pembelian mereka. Bukan sahaja hari ini, tetapi semua pembelian yang mereka lakukan di masa akan datang.

Kemudian, apabila mereka berkongsi pautan mereka dengan kenalan-kenalan mereka, mereka akan menerima mata diskaun yang boleh digunakan untuk penjimatan sehingga 75% ke atas pembelian mereka sendiri. Ini boleh membantu jualan kedai online anda!

Bayangkan satu aliran pelanggan-pelanggan baru dan sedia ada yang berterusan dan berkembang mengulangi pembelian mereka di kedai online anda, sementara pada masa yang sama anda pula menerima 10% komisyen.

Berapa banyak yang boleh dijana oleh anda? Sungguh Lumayan!

Selagi pelanggan-pelanggan anda terus membeli-belah dan membawa masuk pelanggan-pelanggan baru, anda akan terus menikmati komisyen anda.

Sebagai pemilik sebuah kedai online percuma eCos2 global, anda juga merupakan seorang Pemilik Perniagaan Bebas dan boleh mendapat bonus tambahan di bawah pelan pemasaran eCos2 kami. Kami akan beri tunjuk ajar langkah demi langkah bagaimana menjana bonus tambahan di bawah pelan eCos2 ini melalui medium Facebook Group, Online Coaching dan Whatsapp/Telegram.

Jadi walau di mana sahaja anda berada, anda boleh mendapat sokongan latihan dan tunjuk ajar dari kami kerana semuanya dibuat secara online sahaja!

Apakah jenis keuntungan dan potensi keuntungan yang boleh anda nikmati?

eCos2 akan memberikan anda >> 3 Jenis KEUNTUNGAN LUMAYAN.

# 1. KEUNTUNGAN 10% JUALAN ONLINE SELURUH DUNIA (tiada had)

# 2. KEUNTUNGAN JUALAN KUMPULAN ANDA (eV) eV terhasil dari jualan produk keseluruhan kumpulan anda – tanpa had! Setiap produk mempunyai harga dan eV yang berbeza. eV menghasilkan 2 keuntungan iaitu Team Bonus (TB) & Personal Team Bonus (PTB)

# 3. KEUNTUNGAN eWallet (3%) dari transaksi menggunakan eWallet anda.

Jom lihat potensi keuntungan dengan bermula hanya memperkenalkan 3 rakan niaga, dan dalam tempoh 6 bulan anda bakal menerima…

Potensi Keuntungan eCos2

 **Jumlah keuntungan ini dikira berdasarkan anda perkenalkan 3 BO (200eV) dalam masa sebulan.

Untuk memudahkan anda berkongsi peluang bisnes ini dengan 3 rakan niaga anda, pihak kami akan membantu anda dengan menggunakan kekuatan “Group Support System”.

Di mana dengan sistem sokongan ini anda boleh terus bertindak berkongsi peluang bisnes ini walau di mana jua anda berada sama ada di rumah, di pejabat, di dalam LRT atau kat mana-mana pun. Hanya dengan menggunakan Smartphone anda sahaja!

Dengan itu, kami PASTI anda hanya perlu masa yang singkat sahaja untuk bermula dengan 3 rakan niaga!

Usah tunggu lagi! Buat keputusan sekarang!

Fast Action! Fast Income!

Anda juga tidak perlu pecah kepala memikirkan strategi bisnes, produk dan kos-kos lain kerana semuanya telah disediakan melalui “Group Support System” kami.

Apa yang anda dapat apabila mendaftar Kedai Online Percuma bersama kami di sini?

 • ILMU dan LATIHAN PERCUMA!
 • Kedai Online PERCUMA lengkap dengan semua kemudahan berbisnes
 • Page Iklan eCos2 Percuma

2 Langkah Mudah untuk miliki Kedai Online Percuma!

Ikuti 2 Langkah Mudah di bawah untuk mulakan perniagaan online anda!

Anda boleh memilih untuk memulakan perniagaan eCos2 ini dengan membeli produk bernilai 50eV.

Dan anda punyai masa 30 hari dari tarikh anda daftar untuk naik taraf akaun anda dari Level 0 (50eV) kepada Level 3 (anda jual atau beli sendiri baki produk 150eV).

Bio Balancer 50eV

Contoh produk bernilai 50eV dengan harga RM206.00.

Langkah 1 - DAFTAR BO eCos2 Business Owner (BO)

RM53

Sila klik butang di bawah untuk daftar sebagai usahawan eCos2
Buat bayaran RM53 sebagai “lesen”.
Dan sila catat Nombor ID IBO anda
Contoh : MY900XXXEP
Password : Anda reka sendiri
Setelah selesai LANGKAH 1, Sila ikuti Langkah 2

arrow-red-3

DAFTAR SAYA

Langkah 2 - BELI PRODUK Pelbagai Pilihan Produk

RM206 - RM1000

Hubungi saya Wan 012-953 2348 untuk sebarang pertanyaan produk atau perbezaan antara 50 eV (tanpa LEVEL) dan 200 eV (LEVEL3).

members

Sila klik butang di bawah untuk beli produk pilihan anda.
BELI PRODUK

Video Produk

Sila tonton video produk-produk terpilih dan terbaik di bawah agar anda boleh memahami dan menilai produk untuk diri dan keluarga anda.


Slim Up Smart Pants

Smart Pants (BM)

Cara paling mudah untuk lansing dan turunkan berat badan...cer tonton....

Posted by FOS2U.com on Friday, May 15, 2015

Beli Sekarang!

Lean Biota & Bio Balancer

Lean Biota & Bio Balancer

Kombo Pengurusan Berat Badan yang Maju untuk Hasil yang Berkekalan!

Posted by FOS2U.com on Saturday, May 23, 2015

Beli Sekarang!

PectaClear

PectaClear

Program Detox Selamat, Lembut & Diuji Secara Klinikal untuk Pembersihan Dalaman yang Berkesan!

Posted by FOS2U.com on Saturday, May 23, 2015

Beli Sekarang!

Mattress Pad


Beli Sekarang!