Penebusan Kupon Cosway di Cosway Pengkalan Kubor

Haslinda Omar blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

 Perhatian! Perhatian! Kepada semua #pelanggan#penggunauntung#rakan2 yang disayangi.

 Sayang! #Sayang semua! Hari tu kan, stokis kita kan tak boleh nak tukar #kupon. Tapi, mulai hari ni – stokis #coswaypk dah boleh dah nak buat penebusan kupon.

Korang2 semua, apa tunggu lagi, moh le kita tukar barang2 #canggih dan #bermutu kat #stokiskita. Tukar dengan kupon jer! Macam2 ada :
 baucer2 spt #tesco #giant #kfc
 keperluan #rumah, #bayi dan kanak2
 minyak #wangi, #jam, peralatan dapur
 alat elektronik, peralatan rumah, #gadget
 produk #singer pun ada

Ini yang istimewa ye 👇👇👇
 #pohkong – dengan kupon, sayang2 pun boleh tukar barang emas tau! Suka2

.
========================
Boleh terus ke kedai kami untuk pertanyaan atau pembelian.
.
Kedai kami berhadapan dengan BSN Pengkalan Kubor. Boleh guna link di bawah utk lihat lokasi.
http://bit.ly/2daVrm6
.
Atau boleh Whatsapp kami hanya klik pautan :
https://hi.jomwasap.my/0129532348
https://hi.jomwasap.my/0127422348
.
Sila LIKE dan Follow FB page kami di :
http://fb.com/coswaypk
.
Dan IG kami : http://instagram.com/cosway.p.k
.
Dan Follow Kami di Twitter : http://twitter.com/coswaypk
.
Kepada yang berminat nak join Group Whatsapp Cosway PK dipersilakan klik link di bawah. Boleh tahu promo² terkini.
.
https://chat.whatsapp.com/JmqIxlARnvmKjWhm6nZMXy