Powerbank? Wajib ada….

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Antara bateri/powerbank yang sentiasa ada di dalam beg… kalau tak nangis wooo phone abih bateri.. tak leh layan Clash Royale…πŸ˜…
Dunia sekarang ni, setiap kita pasti ada telefon pintar kan… πŸ˜….. setiap saat dengan telefon. Dan kita semua tahu bila asyik scrol2 ngan telefon, bateri telefon takkan bertahan sampai petang pun… tambah2 kalau layan game atau movie.. mungkin tengahari dan sibuk cari plug…cari bateri..
.
Dulu2 seingat ambo, bateri atau glamor kita panggil powerbank ni besar dan berat.. pasti wayar pula selerak nak kena gulung2 kan…
.
Haaa… ni ada bateri yang nipis.. tapi 10,000mAH wooo… pastu yang bestnya, nipis je… dan yang lagi best, cable terbina dalam… dan kepala pula boleh guna dua-dua… Android dan iPhone. Cantek!!! sangat praktikal…
.
Yang syoknya.. harga kat luar benda ni boleh cecah RM60.. yup.. pasal ambo dah tanya sorang kawan tu.. beli di kedai di KL..
.
Apa kata beli kat Lazada haa…murah je..sampai terus ke pintu rumah… takyah start keta pun..
.
KLIK je kat sini: πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://ho.lazada.com.my/SHRah3
.
πŸ‘ 1 Year Local Supplier Warranty more
πŸ‘ 1 Year Local Supplier Warranty
πŸ‘ 10000mAH Capacity 3.7V 37Wh
πŸ‘ Dual Output 5V 1.0A and 2.1A
πŸ‘ Fast Charging Input 5V 2.0A
πŸ‘ Overcharging and short circuit protection

This slideshow requires JavaScript.