Berhati-hati Lotion Pink FAKE/PALSU!

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Sahabat-sahabat pasti sayangkan badan sendiri kan? Pasti nak jaga kulit agar kekal gebu dan cantik gitu.. Tapi sayanglah kalau terbeli produk CETAK ROMPAK/PALSU di pasaran yang kita tak tahu siapa yang keluarkan dan apa kandungan bahannya. . Produk-produk Cosway pun tidak terlepas dari kena CETAK ROMPAK ni. Antaranya Lotion Pink. Bila kita perhati betul-betul ada bezanya pada botol lotion pink …

Amalkan Gaya Hidup “Hijau”!

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Ini adalah cecair #klorofil yang bertenaga untuk seluruh keluarga! Dihasilkan daripada klorofil pekat dari daun mulberi, minuman menyegarkan ini dapat meningkatkan tahap oksigen dalam badan, mengurangkan panas dalaman, mengalkalikan badan, meningkatkan sistem imun dan menggalakkan kulit yang #sihat dan tanpa cela adalah di antara manfaat-manfaat lain yang akan diperoleh apabila mengamalkannya! . Bagus bagi mereka yang tidak menggemari rasa sayur-sayuran …

Terima Kasih Julai – CPK

Haslinda Omar blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

🌼Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success 🌼 Selamat malam sayang2 🌸 Sebelum bulan Julai 2017 menutup tirainya, kami di Cosway Pengkalan Kubor #coswaygraveport #coswaypk ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua rakaniagapelanggan keluarga dan sahabat atas kenangan2 indah pada bulan ini. Semoga hubungan kita akan terus berkekalan malah lebih #akrab lagi. Pihak kami juga …

Jualan Istimewa 2 Hari!

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

    🛎🛎🛎 Hai #sayang2 – kami di #coswaygraveport nak bagi #berita#baik ni 👇👇👇 💥 #Jualan #Istimewa buat sayang2 semua – Potongan Tambahan 10% dari #harga Ahli Cosway, hanya untuk 2 hari sahaja, Sabtu dan Ahad ini ya!😱😱😱 . Jom ke kedai #runcit Cosway Pengkalan Kubor! Ambil peluang #hebatni ye sayang2 👍👍👍 . ======================== Boleh terus ke kedai kami untuk …

Penebusan Kupon Cosway di Cosway Pengkalan Kubor

Haslinda Omar blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

 Perhatian! Perhatian! Kepada semua #pelanggan – #penggunauntung – #rakan2 yang disayangi.  Sayang! #Sayang semua! Hari tu kan, stokis kita kan tak boleh nak tukar #kupon. Tapi, mulai hari ni – stokis #coswaypk dah boleh dah nak buat penebusan kupon. Korang2 semua, apa tunggu lagi, moh le kita tukar barang2 #canggih dan #bermutu kat #stokiskita. Tukar dengan kupon jer! Macam2 ada …

White Coffee yang Lazat

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

☕️Dapnya……! . Mildura White Coffee Cappuccino memang best molek. Kopi segera pra-campuran 3-1 ni memang lemak berkrim dan berbuih cantik je.. Bila minum, terasa lengkap semua rasanya. Memang terangkat oiii! . Bagi mereka yang nak rasa White Coffee Cappuccino yang best ni, boleh cuba di Kedai Kopi Hj. Kob. https://goo.gl/maps/8JErwhGYtWK2 Sekali cuba pasti nak lagi… 👍 . Yang nak beli …

Mood Isteri Ke Laut?

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Isteri masam mencuka? Muka seperti ceti kalah judi? . Haaa tu isteri takde #mood la tu. Cuba ajak gi shopping… pasti muka yang masam tu akan berubah bertukar kepada #senyuman menawan!! . Tambahan pula, mari #shopping di Cosway Pengkalan Kubor dan beli Fraiche Reed Diffuser. Letak dalam bilik tido… Mood isteri pun akan #meningkat wooo… baru lah #aman rumahtangga. Nak …

Mudah je Nak Remove Makeup

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Wanita dan Makeup memang tak boleh dipisahkan. Mahu kelihatan cantik dan gorgeous adalah naluri wanita. Sebab tu wanita sanggup bersusah payah memakai Makeup. Untuk suami juga kan…😊 . Dan nak buang Makeup pun ambil masa juga tau,padahal masa tu badan dah penat dan letih. . Jangan risau Girls!!! .  Ada cara mudah nak bersihkan Makeup di wajah. . Guna je …

Ramai Tak Tahu Camne Nak Jadi Pengguna Untung

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

1. Sebagai seorang pengguna, setiap bulan, kita pasti berbelanja barangan rumah seperti sabun, pencuci pinggan, pencuci tandas dan lain-lain. 2. Perbelanjaan ini dikenali sebagai BELANJA HANGUS. Nak tak nak kena beli juga. Dan sebagai pengguna biasa, ini amat merugikan. 3. Bagaimana kalau saya katakan yang perbelanjaan ini tidak seharusnya menjadi belanja hangus? Bagaimana kalau saya kata ada syarikat yang berkongsi …

Designer Collection Fleur Exotic Perfume Range

Haslinda Omar blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Designer Collection Fleur Exotic Perfume Range Dakapi Keghairahan Haruman Mistikal! Tinggalkan impresi yang berkekalan dengan rangkaian Fleur Exotic. Haruman yang menawan ini menghasilkan wangian dengan kesegaran buah-buahan dan bunga-bungaan yang menyerlahkan daya tarikan mistik anda. Mulakan pengalaman anda yang eksotik dengan sapuan Hand & Body Lotion yang berkrim lagi mewah untuk melembutkan bahagian-bahagian yang kering, disusuli dengan Deodorant yang harum …