Bantuan Allah Itu Dekat

whwi blog Comments

Viralkan....
Share

Pagi ini ambo baca 2 berita bunuh diri -2 punca yang berbeza. Satu bunuh diri walaupun kaya raya. Dan satu lagi bunuh diri kerana tertekan masalah kewangan. Terbukti bukan wang yang jadi masalah. Tetapi jiwa yang kosong. Fitrah hidup manusia adalah untuk mengabdikan diri kepada Allah SWT. Jika itu gagal dibuat, maka jiwa akan kosong. Kekosongan ini akan diisi oleh …

Kalau Dah Elok Tak Yah La Tukar

whwi blog Comments

Viralkan....
Share

Lama dah takde baby ni… hampir 10 tahun lebih… so kira dah lama tak beli diapers/lampin pakai buang (lampabu) ni. So, mula lah duk fikir nak pakai jenama apa… seingat ambolah… Ariq dan Damia semua pakai Huggies.. jadi masa ambo gi soping sorang2 maka ambo ambillah huggies.. ok.. elok je pakai.. tapi bila si mom Haslinda Omar ni mula sroll2 …

Kami Guna, Kami Puas Hati, Kami Kongsi!

whwi blog Comments

Viralkan....
Share

Assalamualaikum. 1. Selamat malam dan semoga kita semua berada di dalam kerahmatan Allah SWT. 2. Ambo dengan rasa rendah diri dan berbesar hati menjemput sahabat-sahabat FB ambo untuk LIKE page terbaru ambo #WANniaga ini. 3. Page ini bertujuan untuk berkongsi dengan para sahabat produk-produk bermutu yang ambo sendiri telah guna dan berpuas hati dengan hasil produk tersebut atau pun ambo …

Selamat Hari Raya 2017

whwi blog Comments

Viralkan....
Share

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه Dalam berbicara, dalam bergurau, dalam bersembang, pasti ada salah dan silap. Ketahuilah sahabat, semua kesilapan dilakukan tanpa sengaja. Oleh itu, kami susun sepuluh jari memohon kemaafan daripada sahabat-sahabat semua. Kami doakan agar sahabat-sahabat berbahagia di samping keluarga, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang sempurna dan berada dalam kerahmatan Allah SWT. Moga dipertemukan kita semua dengan ramadhan …

40thBirthday

whwi blog Comments

Viralkan....
Share

Ambo ni jenih manusia yg simple. Baju ada beberapa helai je. Jeans ada 2 helai. Kasut ada 3, selipar ada 1. Kalau baju tak basuh 1 hari, maka akan kekurangan baju nak pakai esok. Tapi bab gajet ambo minat. Baik smartphone, komputer, gaming console, tv, soundbar dan bla2… segalanya pasal gajet minat. Moto pun minat jugop. Tapi hok tu kito …