Pesan Produk Cosway Online

Salam semua… selamat datang sekali lagi ke BlogCPK. Kat sini sis nak inform yang sis ada sediakan page/website untuk sahabat para pelanggan Cosway Pengkalan Kubor untuk order barang melalui telefon/komputer. Ye lah.. zaman2 canggih serba sibuk sekarang ni, kadang-kadang tak sempat nak duk lama di kedai kan. Jadi masa free2 kat pejabat/sekolah/rumah tu, terus buka … Baca Seterusnya…