Berhati-hati Lotion Pink FAKE/PALSU!

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Sahabat-sahabat pasti sayangkan badan sendiri kan? Pasti nak jaga kulit agar kekal gebu dan cantik gitu.. Tapi sayanglah kalau terbeli produk CETAK ROMPAK/PALSU di pasaran yang kita tak tahu siapa yang keluarkan dan apa kandungan bahannya. . Produk-produk Cosway pun tidak terlepas dari kena CETAK ROMPAK ni. Antaranya Lotion Pink. Bila kita perhati betul-betul ada bezanya pada botol lotion pink …

Amalkan Gaya Hidup “Hijau”!

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Ini adalah cecair #klorofil yang bertenaga untuk seluruh keluarga! Dihasilkan daripada klorofil pekat dari daun mulberi, minuman menyegarkan ini dapat meningkatkan tahap oksigen dalam badan, mengurangkan panas dalaman, mengalkalikan badan, meningkatkan sistem imun dan menggalakkan kulit yang #sihat dan tanpa cela adalah di antara manfaat-manfaat lain yang akan diperoleh apabila mengamalkannya! . Bagus bagi mereka yang tidak menggemari rasa sayur-sayuran …

White Coffee yang Lazat

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

☕️Dapnya……! . Mildura White Coffee Cappuccino memang best molek. Kopi segera pra-campuran 3-1 ni memang lemak berkrim dan berbuih cantik je.. Bila minum, terasa lengkap semua rasanya. Memang terangkat oiii! . Bagi mereka yang nak rasa White Coffee Cappuccino yang best ni, boleh cuba di Kedai Kopi Hj. Kob. https://goo.gl/maps/8JErwhGYtWK2 Sekali cuba pasti nak lagi… 👍 . Yang nak beli …

Mood Isteri Ke Laut?

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Isteri masam mencuka? Muka seperti ceti kalah judi? . Haaa tu isteri takde #mood la tu. Cuba ajak gi shopping… pasti muka yang masam tu akan berubah bertukar kepada #senyuman menawan!! . Tambahan pula, mari #shopping di Cosway Pengkalan Kubor dan beli Fraiche Reed Diffuser. Letak dalam bilik tido… Mood isteri pun akan #meningkat wooo… baru lah #aman rumahtangga. Nak …

Mudah je Nak Remove Makeup

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Wanita dan Makeup memang tak boleh dipisahkan. Mahu kelihatan cantik dan gorgeous adalah naluri wanita. Sebab tu wanita sanggup bersusah payah memakai Makeup. Untuk suami juga kan…😊 . Dan nak buang Makeup pun ambil masa juga tau,padahal masa tu badan dah penat dan letih. . Jangan risau Girls!!! .  Ada cara mudah nak bersihkan Makeup di wajah. . Guna je …

Powerbank? Wajib ada….

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Antara bateri/powerbank yang sentiasa ada di dalam beg… kalau tak nangis wooo phone abih bateri.. tak leh layan Clash Royale…😅 Dunia sekarang ni, setiap kita pasti ada telefon pintar kan… 😅.. setiap saat dengan telefon. Dan kita semua tahu bila asyik scrol2 ngan telefon, bateri telefon takkan bertahan sampai petang pun… tambah2 kalau layan game atau movie.. mungkin tengahari dan …

Kalau Dah Elok Tak Yah La Tukar

whwi blog Leave a Comment

Viralkan....
Share

Lama dah takde baby ni… hampir 10 tahun lebih… so kira dah lama tak beli diapers/lampin pakai buang (lampabu) ni. So, mula lah duk fikir nak pakai jenama apa… seingat ambolah… Ariq dan Damia semua pakai Huggies.. jadi masa ambo gi soping sorang2 maka ambo ambillah huggies.. ok.. elok je pakai.. tapi bila si mom Haslinda Omar ni mula sroll2 …