Oyak.net

Rahsia Kulit Cantik dengan Phytobar

Anda nak kulit

Anda impikan kulit

Anda nak kulit sekata tompok memalukan?

Kini Phytobar ada yuoolsss! Phytobar akan merealisasikan impian anda.Phytobar adalah sabun kecantikan kulit terunggul yang menyerlahkan kecantikan kulit wajah anda

Phytobar membantu anda :

  • Membersihkan kotoran, mekap, minyak dan sebun
  • Mengurangkan jerawat, bintik-bintik putih dan hitam
  • Mengelupas lapisan kulit yang keras dan suram
  • Menyerikan wajah, meratakan tona kulit
  • Tanpa pewarna, wangian atau pengawet

Berita baik untuk sayang2 semua ❤️ Sayang2 tidak perlu risau lagi!

Phytobar diperbuat daripada bahan-bahan yang terbukti selamat dan hanya berasaskan alam semulajadi. Setiap rumusan dipilih dengan teliti untuk memelihara, menyihat dan mengawet muda kulit anda, tanpa menimbulkan sebarang kesan negatif.

Dengan penggunaan Phytobar setiap hari, tekstur kulit pasti akan menjadi bertambah baik, lebih halus dan lebih mulus. Bukan itu sahaja! PhytoBar dihasilkan dengan kualiti yang tinggi bagi memastikan ia sentiasa keras & padat hingga ke penggunaan terakhir. Ia tidak menjadi melekit atau lembik seperti sabun biasa.

PhytoBar juga tidak mudah pecah menjadi cebisan-cebisan kecil yang melecehkan.Sebaliknya, sabun biasa sering menjadi kering, mudah pecah dan menjadi kurang berbusa. PhytoBar masih mengekalkan kuasa membersih walaupun digunakan berkali-kali.

PhytoBar adalah 100% selamat dan semulajadi. Ini bermakna kulit anda tampak cantik dari dalaman & luaran. Berbanding pencuci sintetik, produk ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia berbahaya yang boleh diserap ke dalam kulit.

Mengandungi bahan-bahan berkualiti paling tinggi sahaja. Diperkaya dengan minyak kelapa, minyak jojoba, fucoidan(ekstrak alga), vitamin B,C,E dan 18 herba penawar kulit. Tidak mengandungi detergen dan bahan pengeras yang berbahaya, ataupun aditif sinetik seperti pewarna, wangian dan pengawet.

Kat mana nak beli?

Haaaaa... terasa nak beli dah kan? hehehehe..boleh beli di wanniaga.com ni. Perhatikan harga promo dan diskaun kuantiti yang hebat ya.. tekan butang tu...jom jangan ragu2 untuk dapatkan wajah yang cerah, bersih dan menawan!

dapatkan Phytobar - rahsia wajah menawan!

Comments

comments