Oyak.net

Khas untuk Wanita Berhijab

Khas untuk Wanita Berhijab

Sharing is charing…

Facebook
Google+
Twitter
WhatsApp
Telegram

Khas untuk Wanita Berhijab

siapa kata perempuan berhijab tak pandai jaga rambut?
💇🏻 so gurls! meh buktikan kite pakai hijab tak semestinya rambut di abaikan betol tak? yes memang la tutup je rambut..kadang-kadang bau peluh semua kan..so maybe orang berfikir macam tu..ini semua pandangan sesetengah orang?

▶so apa shampoo yang best? kalau kite dah ok dengan satu shampoo..kite tak payah dah nak pakai hair product lain..
ok jom saya nak perkenalkan produk terbaru kami dari Cosway Pengkalan Kubor

▶👇🏻Khzanah Hijab Shampoo

▶▶jom dik ten nak sugestkan shampoo ni..rasanya ni lah shampoo da best! sekali pakai rambut dah lembut..sangat senang diurus..bangun je pagi rambut tak serabut..and fatin memang stick dengan shampoo ni,

tak payah berbelanja shampoo yang mahal-mahal pon kan..barang murah pon boleh buat kita cantik =)

so gurls! mari menjaga rambut kita..even kita berhijab rambut kita tetap dijaga rapi and lembut seperti rambut model.kan2? hehe

oleh – Fatin Fatihah CC – Haslinda

Comments

comments