Oyak.net

Pertingkatkan Sistem Keimunan Anda

Salam damai sayang2 semua. Kak Linda doakan yang sayang2 semua sihat hendaknya. Hari ini, Kak Linda nak kongsikan sedikit tentang 3 produk yang dapat meningkatkan daya ketahanan badan kita – sistem imun badan. Ye la kan, sekarang ni musim2 cuaca yang tak menentu, berjerebu lagi. Semoga memberi manfaat kepada sayang2 semua ya

Cukup Zat, Anak Sihat – Insyaallah

Kak Linda pasti, setiap bakal ibu memang mahukan pemakanan yang terbaik untuk anak dalam kandungannya. Muntah2, mengidam, letih, mood swing dan pelbagai ragam ketika hamil adalah perkara biasa. Apa yang pasti, pasangan anda perlu menjadi peneman setia dan pembakar semangat sepanjang journey kehamilan kita.

Kuasa 3!

Di Cosway Pengkalan Kubor, kami amalkan konsep perkongsian keuntungan – Pengguna Untung – di mana Cosway berkongsi keuntungan dengan pengguna-pengguna melalui perkongsian bonus (RM) dan eRC (kupon elektronik) yang diberi hasil perbelanjaan barangan Cosway. Buat 3 dapat 3!

Untungnya jadi Pengguna Setia Cosway Pengkalan Kubor

Salam Ogos buat sayang2 semua. Kali ini Kak Linda nak bercerita sikit mengapa ramai sangat yang masih setia dengan Cosway Pengkalan Kubor.

Kak linda akan rasa teruja sangat bila tengok para pelanggan datang ke stokis Kak Linda untuk menukar barang2 berjenama secara percuma.