Oyak.net

12 Haruman dan Kelembapan Menanti Anda

Facebook
Google+
Twitter
WhatsApp
Telegram
Wangi yang amat!
Macam2 ada tau! Pilih jer yang mana satu

Tu diaaa, hari ni Kak Linda nak perkenalkan semua rangkaian hand and body lotion yang ada di Cosway Pengkalan Kubor.

Korang semua mesti dok ingat Cosway ni ada jual 1-2 jenis jah losyen kan 😉 mesti duk ingat losyen pink muda, losyen pink tua la dan losyen purple la – betul tak? Ye la, sebab losyen2 ni lah yang dok viral2, heboh2 tuuu – bau diaaa masyaAllah, wangi sungguh laaaa!

Meh nak habaq kat hangpa semua, sebenarnya, kami ada banyak jenis losyen naaa. Setiap losyen ada bau trademark tersendiri. Macam2 ada tau! Nak yang bau lembut ka, bau seksi ka, bau menggoda ka, bau ros2 ka, bau wangi dooh ka, bau manis ka, macam2 bau laaa – yang penting, losyen2 ni haluuussss sangat teskstur nya, cepat meresap dan yang penting, kulit kita ni, kalau kita sapu losyen ni, jadi lembap, dan mulus yuuoollsss !

Korang kena cuba la, pilih salah satu daripada banyak jenis losyen dok ada ni! Korang tenyeh satu badan pun takpa, sure TokLaki hangpa senyum meleret 👍 (bagi yang dah kawin, faham2 la nooo) yang belum kawin pun boleh juga, baik la kita jaga kulit kita from now on you know!

Yang penting, beli di kedai kami, pasti produk semua yang ASLI tau! Bukan apa, la nii – banyak sangat produk tiruan, semua barang nak tiru! Tak baik weeyyy. Dosa! Nanti, kalau hangpa semua beli hok tiruan, habis kulit hangpa, patut guna losyen nak comeykan kulit, tapi sebab nak murah, beli produk tiruan, habis cacar-marba kulit hangpa semua 😱 

Yang penting, lotion-lotion original ni  : Tiada SLS, SLES, mineral oils dan parabens

Ni kat bawah ni, Kak Linda senaraikan semua jenis hand and body lotion untuk korang pilih ye! 

Macam-macam ada kan? Haa.. tunggu next blog post, Kak Linda akan share kebaikan setiap lotion ni tau. So stay with BlogCPK yaa..

By the way, kalau nak beli boleh terus order online je. Boleh guna komputer, tablet atau smartphone je. Nanti kami hubungi lepas korang hantar order. Nak order boleh KLIK DI SINI dan isi Borang Pesanan. Ok.. bye for now….

Leave a Reply