Oyak.net

Kami dah terima Razer Pay – Haaa dapat RM10 PERCUMA!

Cosway Pengkalan Kubor dah mula menerima pembayaran menggunakan Razer Pay tau. Mudah sangat, tak perlu bawa cash nak beli barang. Tunjuk QR code je untuk kami scan bila nak bayar. Pastu sekarang ni lagi best, Razer Pay kasi RM10 percuma bila kita download dan register mobile apps Razer Pay. So apa tunggu lagi…

Kalau Sayang Kulit Lah…

Kalau sayang kulit beli yang ASLI/ORIGINAL ya,Buke gapo kita tak dop masalah sek2 awop nop g beli atah pasar ko mano2 kedai kosmetik xdop masalah kito meme tak dop masalah,tapi kalau jadi kulit awop demo merah gatal2 gelap lah hangus”lotion xbau wangin gatal jadi meroh,jangan salah ko pihak kami deh.

Pengguna Untung Cosway

Ibu budak kecik ni bising-bising anak dia terpaksa main kotak Wholefood Nutrition dan botol Spirulina – ada 3-4 biji Spirulina untuk kasi ada bunyi, haaa itulah permainan Wan Aydi Ulwan. Sebagai bapa yang bertanggungjawab, saya pun buka online shop Cosway dan terus dengan gigih tukar mainan si kenit neh. Free ke? Klik nak tahu…