Oyak.net

Memasak & Membersih Begitu Menyenangkan…!

Facebook
Google+
Twitter
WhatsApp
Telegram

Neoflam POTE 30cm Deep Frypan & Neoflam POTE 28cm Grill Pan – memudahkan anda di dapur!

Ya betul! Neoflam POTE Deep Frypandan Neoflam POTE Grill Pan baru yang ringan lagi tahan lasak ini dilengkapi dengan lapisan Xtrema™ yang dipermajui untuk memberikan prestasi tidak melekat 400% lebih baik tanpa sebarang bahan kimia tambahan untuk pengalaman memasak 100% tidak bertoksik yang lebih sihat dan lebih selamat! Memandangkan peralatan memasak yang biasa cenderung meninggalkan lapisan berminyak dan kesan minyak yang licin, kuali dan pemanggang yang tidak melekat ini mudah dibersihkan, dicucikan dan dikeringkan. Tidak perlu direndam atau digosok dengan kuat!

Neoflam POTE Deep Frypan adalah peralatan pilihan untuk anda menyediakan hidangan lazat seperti nasi, mi, pasta dan sebagainya. Pilihan tanpa batasan. Teknologi Intelli Mosaic® yang dipatenkan dengan reka bentuk sarang lebah dan prestasi tidak melekat yang diperhebatkan untuk meminimumkan sentuhan makanan dengan permukaan. Pengedaran haba dan suhu yang sekata dan stabil, menjadikan penyediaan sajian telur hancur dan kentang hash coklat tidak memerlukan penggunaan minyak! Penutup berbingkai silikon dengan lubang stim tersembunyi mengekalkan haba dan rasa, menjadikan makanan ternyata lebih hebat dan lebih lazat!

Inginkan makanan panggang tanpa perlu menggunakan gril di luar rumah? Neoflam POTE Grill Pan adalah pilihan yang hebat! Memanggang sayur-sayuran; menyediakan jagung bakar, kebab, keju, cendawan, makanan laut dan banyak lagi! Ia juga boleh memasak dan melayurkan stik seperti mana yang anda inginkan. Permukaan kuali gril yang beralun-alun mencipta kesan panggang pada makanan yang membangkitkan selera untuk menambah pengalaman gastronomi anda!

Leave a Reply