Oyak.net

Razer Pay – Dapatkan RM10!

Facebook
Google+
Twitter
WhatsApp
Telegram

Razer Pay adalah cara paling mudah untuk anda memulakan gaya hidup digital. Pergi tanpa tunai dan bayar di rangkaian kedai runcit utama seperti Cosway, 7-Eleven, 99Speedmart, tealif, Starbucks dan banyak lagi!

Dan sekarang ini, Razer Pay akan bagi RM10 kepada yang install dan daftar akaun baru Razer Pay – Percuma!

* Sah untuk pendaftaran baru sahaja. RM10 ini tidak boleh dipindah milik, dan akan tamat tempoh selepas 90 hari pengaktifan. Kredit Bonus RM10 tidak boleh ditukar dengan wang tunai. Promosi berakhir 30 Sept 2018. Razer berhak untuk melanjutkan promosi mengikut budi bicara sendiri.

Boleh download melaui App Store untuk iOS dan Play Store untuk Android
Daftar di sini. Mudah dah cepat.
Mudah untuk transfer duit kepada keluarga dan kenalan
Mudah je nak buat akaun, masukkan nombor phone
Kemudian Razer akan hantar OTP untuk sahkan pendaftaran
Dah sahkan OTP, akaun berjaya dibuat
Masukkan nama korang.
Haa dah dapat RM10
Nak guna mudah saja, tekan Pay, dan suruh kedai tu scan kod ni.
Nak topup akaun Razer kita pun mudah je, boleh guna bank atau gi ke 7E untuk topup
Kemaskini dan sahkan akaun kita dengan masukkan kad pengenalan, nanti beberapa faedah tambahan seperti boleh keluarkan duit dari Razer ke akaun bank kita.
Bank-bank yang boleh pindah duit dari Razer.

Tunggu apa lagi. Segera download Razer Pay, dan dapat RM10 kemudian boleh mula topup prepaid atau belanja di kedai-kedai ini:

Boleh guna di Cosway Pengkalan Kubor deh...

Leave a Reply