Oyak.net

Sebelum masuk tidur, benda ni wajib anda buat!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Korang… kena jaga kulit muka oii. Jangan duk cover sangat dengan makeup tuuu.. Kang balik rumah, cuci makeup, tetiba suami tanya, mana gi isteri aku!!! haaa terkejut nanti. Meh amalkan ni sebelum tidur…

Adakah kulit muka anda mendapat rehat yang secukupnya ketika tidur?

Tahukah anda, tidur malam yang baik memberikan anda lebih daripada sekadar berehat. Waktu malam adalah sempurna untuk memperbaiki kulit anda. Bioglo Rose Essence Sleeping Mask #BRESM dapat membantu kulit muka menyerap semua nutrien yang diperlukan oleh kulit muka. Aromaterapi mawar, iaitu air bunga mawar dan pati bunga mawar yang ada di dalam produk ini memberi ketenangan yang sempurna untuk tidur malam yang bermutu dan juga mencipta keadaan santai yang sempurna untuk tidur yang nyenyak.

Selain itu, ekstrak Aloe Vera, Zaitun dan Ginkgo Biloba serta Minyak Benih Anggur secara intensif melembapkan dan menyuburkan kulit semasa anda tidur. Gunakan mask ini sepanjang malam agar esoknya, kulit muka kita lebih bertenaga, gebu dan halus lembut. Kulit tampak lebih merah muda dan kelihatan segar sekali. Produk ini tiada minyak mineral dan paraben ya!

Sebelum tidur sapu ni tau...

Gunakan selepas rejim penjagaan kulit waktu malam (selepas pembersihan, toning dan pelembab). Sapukan ke muka dan leher. Tunggu beberapa minit untuk ia menyerap ke kulit anda dan kemudian tidur seperti biasa. Keesokan harinya, bilas, bersihkan dan ikuti dengan rejim penjagaan kulit biasa anda. Gunakan 2-3 kali seminggu atau bahkan setiap malam untuk hasil yang terbaik.

Bioglo Rose Essence Sleeping Mask

Tanpa minyak mineral dan parabens