Oyak.net

Untungnya jadi Pengguna Setia Cosway Pengkalan Kubor

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Salam Ogos buat #sayang2 semua. Kali ini Kak Linda nak bercerita sikit mengapa ramai sangat yang masih #setia dengan Cosway Pengkalan Kubor.

Kak linda akan rasa teruja sangat bila tengok para pelanggan datang ke stokis Kak Linda untuk menukar barang2 berjenama secara percuma.

Ada barangan elektrik, jam berjenama, baucer Giant – KFC, barangan Singer, baucer kedai emas Poh Kong (mesti ramai tak tahu yang kita boleh beli emas dengan menukar kupon Cosway tau!) dan macam2 lagi lah.

Sebagai seorang stokis, Kak Linda perlu sentiasa menyampaikan segala informasi dan pendedahan kepada para pelanggan tentang kelebihan menjadi ahli Cosway, penerangan produk dan juga bagaimana caranya untuk berjimat ketika membeli semasa promosi serta apa ganjaran yang Cosway akan berikan kepada setiap ahlinya.

Ada 3 #keuntungan menjadi ahli Cosway:

  1. nikmati harga promosi setiap bulan
  2. dapat menukar produk yang bermutu dan berjenama secara percuma menggunakan kupon
  3. mendapat keuntungan RM tunai daripada perbelanjaan di stokis Cosway

Jom…. zaman2 ekonomi yang turun/naik ni, kita kena pandai cari peluang dan tukar belanja hangus kita kepada keuntungan.

Oh. ya! Sebelum Kak linda terlupa, setiap kali datangnya tarikh hari jadi, setiap ahli Cosway berpeluang untuk berbelanja barangan Cosway bernilai RM200 dan dapat #diskaun separuh harga – 50% tau!!! Senang citer, dapat barang RM200, bayar hanya RM100. Baca sini untuk keterangan lanjut : KLIK SAYA

Hubungi kami tau…

Terima kasih Cosway!

Leave a Reply